Evenementen & Food Festivals

Restaurants maken vaak gebruik van onze oesterbar op evenementen. We laten het publiek graag kennis maken met verse oesters. Zo kunnen uw gasten oesters proeven voor een eerste kennismaking en brengen wij ook bijzondere oesters mee voor de gevorderde fijnproever.

tilburg culinair oesterbar reitsma

september 2016 – Tilburg Culinair

oesters-en-wijn-middag

september 2016 – Oesters en Wijn bij Restaurant Bistro Twee33 in Dordrecht

grand_central_food_market_denhaag-2016

juni 2016 – Grand Central Food Market – Den Haag Centraal Station

restaurant_sec_2016

juni 2016 – Haring & Oesterparty bij Restaurant SEC in Tilburg

glazen_restaurant_december_2015

december 2015 – het Glazen Restaurant – Serious Request

culinair-maastricht

oktober 2015 – Culinair Maastricht

masterclass_laspalmas_rotterdam

september 2015 – Masterclass bij Restaurant Las Palmas in Rotterdam

thetent_herman-den-blijker

september 2015 – TheTent op locatie met Herman den Blijker

preuvenemint-2015

augustus 2015 – Preuvenemint met Hans van Wolde – Restaurant Beluga

lekker venlo 2015 lekker_venlo_2015

juni 2015 – Lekker Venlo
Wát een feest! Vandaag nog een dag knallen; heerlijke oester-gerechtjes met een bereiding van krab en bleekselderij,

 

beluga maastricht

April 2015 – Ons Beluga Loves You – avontuur zit er op. Wat een top-dag gisteren; waar kan je met dit weer nou beter staan dan op het terras van Beluga, heerlijk in de zon met een flinke lading prachtige oesters! Afgesloten met een adembenemend culinair genieten (thnx Hans van Wolde!), waar ook mijn eigen schelpdieren gebruikt werden in het overweldigende gerecht Bretagne.